Translate

zaterdag 21 maart 2015

Benidorm, Allicante, Marina

Het weerbericht is gelukkig helemaal niet te vertrouwen!
En dus schijnt de zon, is het lekker warm en hebben we er zin an.
Tijd om eerst de camper even uitwendig te ontdoen van het opgespoten zout en zand van de laatste dagen, dan de inwendig alle tanks te legen en te vullen en dan afscheid te nemen van Albir.

We rijden door Benidorm op zoek naar de bastards. Zonder ze te vinden rijden we tussen de hoogbouw door richting Allicante.

Daar aangekomen hebben we maar één probleem: waar laten we de camper. Als we een stukje bouwgrond hebben gevonden vinden we het wel veiliger om om de beurt het kasteel van Sant Barbara te bezoeken. Enige controle van de campers lijkt ons wat beter, gezien het vele stuk geslagen autoglas op de grond.

We bezoeken het kasteel door eerst met een lift op hoogte te zijn gebracht. Dit kasteel geeft vervolgens een schitterend uitzicht op Allicante en omgeving. Erg mooi.


sMiddags rijden we door naar Marina, waar Rob en Nelleke op Camping Marina staan. We krijgen een rondleiding. Wat een ongelooflijk luxe camping. Alle luxe is er te vinden.
Het was in ieder geval erg gezellig om elkaar weer eens te spreken en de ervaringen van de afgelopen jaren uit te wisselen.


1 opmerking: